Tankar som snurrar

Idag var jag ut på årets tredje springrunda, och efter det kände jag mig som en klubbad säl resten av dagen. Ska det inte vara tvärt om, att motion genererar energi? Börjar känna mig lite piggare nu men nu är det ju snart dags att sova. Hursomhelst var det väldigt skönt att komma sig ut. Jag cyklade till Hemlingby friluftsområde och sprang en slinga på fem kilometer. Är ni Gävlebor medvetna om vilka fina motionsspår det finns där? Jag är lite arg för att jag inte tagit mig i kragen och letat upp det här förut, för jag har nog vetat att det fanns. Massor med härlig skog.

Jag har i alla fall målat klart en bild idag, fick göra om den för att jag gjorde en del fel på den första versionen. Men det kändes okej, det var en av de mindre bilderna, och den blev bra.

Jag har börjat känna en viss nervositet inför utställningen och det känns att det närmar sig. Jag har mycket att göra nu i veckan med att färdigställa några bilder till, hoppas jag hinner med så många som jag skulle vilja. Jag ska även printa ut lite inbjudningar och få dem ivägskickade, samt skriva ut affischer. I huvudsak sker ju inbjudandet genom facebook men jag ska skicka några med snigelpost också. Jag ska scanna alla bilder så att jag har dem sparade digitalt innan jag börjar lägga in dem i ramar. Antar att det kommer ta en stund eftersom de flesta bilderna är större än scannern.

Dessutom börjar det närma sig ansökningstider till hösten…

Det ska ändå bli roligt att påbörja en ny vecka, jag har haft en lugn och skön helg med mycket sömn.

En del av bilden som jag funderar på att använda till inbjudningar och affischer, men jag har inte riktigt bestämt mig. Velig som alltid!

DATE25th mars, 2012

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESFrån malinenros.blogg.se , Tecknat och målat