Lite förnyelse

Ja det är ju alltid en omställning att ”flytta”, nu har jag varit i Gävle en vecka och börjar vänja mig vid det. Skolan startade lite grann i början av veckan, men segt som vanligt. Jag har kommit igång med träningen och det känns jättebra efter ett långt sommaruppehåll…
 
Känner att jag skulle behöva komma igång med någon form av skapande veksamhet också men har fastnat lite. Jag har ju knappt ritat ett streck på hela sommaren så inte undra på att det är ovant. Är lite sugen på att sticka något också. Kanske en tröja?
 
Under sommaren blev det lite kreativitet i alla fall. Jag köpte en pinnstol på en loppis på fastlandet som jag sedan målade i en härlig färg. Svårt att fånga den verkliga nyansen på bild. Skulle vara roligt att hitta fler loppis-stolar i olika modeller, för att sedan måla dem i samma färg.
  
Pappa skruvade ihop en hylla av gamla trådrullar och hyllplanen fick senare samma färg som stolen, men den får jag visa sen, kanske när den hittat sin plats på någon vägg…
 
Vi började måla lekstugan också, så himla knepigt att hitta rätt bland alla färger men slutligen blev den någon sorts Barbie-rosa, oj. :-)
  
Förra lördagen, dagen efter att jag kommit tillbaka hit, kunde jag inte vänta mer, utan åkte till Ikea och köpte en ny (prickig!) matta och bordet ”Lövbacken” att ha TVn på. Det blev så bra!!
 
Blev sugen på bordet redan när det bara såldes i Älmhult (Var det, väl?), och blev så glad när jag fick veta att det numera säljs på alla Ikea.
 
Och mattan, den är prickig. Vad mer behöver sägas.
 
Nu ska jag pallra mig iväg på ett spinningpass som jag trampat omkring och väntat på i flera timmar redan.
Puss och kram!

DATE31st augusti, 2013

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESFrån malinenros.blogg.se , Prylar och hemmafix