Grejer och sånt jo hej

Det har hunnit hända en hel del grejer på sistone. Jag är nu hemma på Åland för sommaren sen ungefär en vecka tillbaks. Fredrik var här förra veckan några dagar och vi gjorde lite allt möjligt, väldigt mycket utsiktstorn och liknande blev det. Ålands högsta berg är 129 meter och vi hittade till slut dit i lördags, jättefint var det. Jag har bara varit där en gång förut och det är ganska länge sen.

Dessutom har jag börjat sommarjobba den här veckan, det har varit lite oklart angående just sommarjobbandet men nu står jag i charken i Ålands nyaste mataffär, så kom och köp kött ;-) Hittills har det varit riktigt roligt.

Jag har inte rört akvarellasken på flera veckor, lite tråkigt men det har varit andra grejer på schemat och jag har inte ritat särskilt mycket alls heller. Hoppas inspirationen återvänder!!! Snart helst!!

Nu tänkte jag visa några bilder på lite av varje. Den här fina muminplanschen hittade jag på Judys keramik och jag tycker så mycket om just den här bilden så jag blev väldigt glad när jag såg den! Fanns jättefina skissböcker med just mumin också, som väckte lite habegär…

Mer Mumin! Jag har börjat läsa de ursprungliga Muminböckerna och åh, vad bra de är! Dessutom lånade jag en bok om Tove Jansson som Christina Björk har skrivit (från biblioteket), men jag märkte när jag började läsa den att den innehåller en hel del spoilers, så bäst att läsa Muminböckerna före.

Det här pennskrinet har jag fått av pappa, gillar att det är i trä och det ryms många pennor i. Det är någon reklamgrej, därav texten på locket.

Det här är nytt och kommer från biltema. Jättepraktiskt att ha med i väskan. Bra också att det är flera fack att ha t.ex. sudd och pennvässare i. Om man har sudden tillsammans med mjuka blyertspennor brukar de ju bli ganska smutsiga.

DATE22nd juni, 2011

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESFrån malinenros.blogg.se , Prylar och hemmafix