Stockholm

Hej hej, long time no see. Usch, vilken tråkig början.

Men jaja. Tiden flyger förbi. Jag blev ju färdig förskollärare i december och började sedan jobba i början av januari. Man har ju inte direkt lika mycket fritid längre, som under tiden som studerande 😄😁.

Igår var jag i alla fall i Stockholm med mamma över dagen. Det blev lite klädshopping och lite garn. Med betoning på lite. Har inte besökt några garnaffärer i Stockholm förut. Ljungqvist garn visade sig vara ett riktigt trevligt ställe. En stor affär med mycket att välja på! I mindre affärer tycker jag att man ofta kan känna sig lite trängd och tvungen att köpa något. Jag vill gärna ha möjlighet att kika runt själv i lugn och ro.

Vi gick också en sväng via Liljevalchs vårsalong för att addera lite finkultur till Stockholmsbesöket. Det var kul! Vi gillade förstås särskilt de konstverk som innefattade stickning och virkning. Väl värt ett besök.

Konstnärerna som skapat verken på bild 5,6 och 7 är Hannah Streefkerk, Cecilia Pfaff och Gert Germeraad. Garnbilderna är från Ljungqvist garn. 😊

DATE13th mars, 2016

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESHantverk och pyssel , Inspiration

TAGS , ,

1 Comment

  1. Ljungqvists garn handlar jag alltid på. Så himla bra! :)
    Synd att man inte får så mycket tid över till handarbete och annat skapande när man jobbar så mycket. Själv tar jag varenda rast och pendlingen till att sticka.