Siri nummer två

Jag stickade nyligen klart min andra koftan Siri och den blev en present till mamma. Jag har ju sagt det förut men det är verkligen så himla roligt med stickning. Hälsningar /frälst. Jag stickade i ett garn med en blandning av merinoull och silke, från det danska märket Onion, och koftan blev verkligen jättemjuk. Min egen som är 100 % ull blev lite mera stickig men jag börjar vänja mig vid den. Kanske har den också blivit mjukare av att jag har använt den.

Överlag känns mycket ganska roligt just nu. Har trivts så himla bra på praktiken där jag varit i snart 11 veckor, så det kommer kännas jättekonstigt när det tar slut och jag kommer sakna barnen :’) Mitt sommarjobbsbekymmer som gnagt i mig under en tid verkar ordna upp sig på bästa möjliga sätt så det känns jättekul!

Just nu stickar jag på en huvtröja till Adde, och det är väldigt spännande, kommer den att passa osv… Men också väldigt roligt att sticka åt någon annan än sig själv. Jag har dock laddat ner ett mönster och köpt garn till en kofta åt mig själv också men det projektet får vänta. :-)

Nu saknar jag bara en junta. Det är mysigt att sticka själv medan man exempelvis plöjer någon TV-serie men tänk vad mysigt att ha en grupp lika stickintresserade att inspireras av…

 

DATE14th maj, 2015

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESHantverk och pyssel

TAGS

2 Comments

  1. Janina

    Oj, mamma blev säkert jätteglad. Jag själv har totalt snöat in mig på att virka kläder. Jättekul och så blir det ju så fort färdigt. Synd att vi bor så långt ifrån varann annars skulle vi kunna handarbeta tillsammans.