Stickar och sånt

Har börjat firabla på en ny grej, det blir stickat den här gången. Hittade ett mönster som jag verkligen gillar och det var inte lika invecklat som det såg ut. Så roligt!!! Det ska bli en present så jag får visa senare. Nu tog ett av garnerna slut precis, jag har beställt mer men vet inte om det hinner komma innan helgen, så kanske måste gå en sväng till garnaffären i morgon… Det är intressant hur beroendeframkallande det är, eller hur man nu ska beskriva det. Svårt att sluta i alla fall. Måste ju få utlopp för skapande-behovet i någon form.
 
Senaste helgen hade jag besök av syskon och syskonbarn och nu i helgen kommer nästa storebror och Carina upp en sväng, roligt med besök! Sen på måndag har jag bokat resa till Åland, blir där hela nästa vecka för lite jobb och allt möjligt jox. Bilen ska få gå i ide över vintern. :-( Skönt att det har varit lite varmare nu i alla fall så slipper jag förmodligen byta till vinterdäck.
 
 Jag har ju skrivarveckor nu den här och nästa vecka, så inga lektioner och det är därför jag ska åka hem. Har jobbat på rätt bra med skoluppgifterna så jag har inte särsklit mycket kvar.
 
Ser så mycket fram emot att få krama Muffe, saknar honom så mycket!! Är avundsjuk på alla andra som man ser är ute och går med sina hundar, trots regnvädret… Nästa vecka ska jag också promenera!!
 
 

DATE24th oktober, 2013

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se