Skisser här och där

I morgon är det måndag igen. Men det här har alla möjligheter att bli en bra vecka för vi kommer ha handledning i bilderbokskursen, spännande. Det är lustigt hur en kurs som man sett fram emot så mycket kan kännas så svår. Kanske för att förväntningarna och kraven på en själv blir högre än vanligt då.

Det har blivit för lite målande på sista tiden. Bara skisser hit och dit. MASSOR av skisser och papper i en enda röra överallt. Skissandet kan vara roligt, när man märker hur bilden liksom växer fram undan för undan och ÄNTLIGEN börjar se ut som det man vill och har tänkt sig. Då blir man glad i magen. Men det är frustrerande när man börjar på papper efter papper och allt blir SKIT och man undrar vad det egentligen är man sysslar med. Jamen typ. Att rita är ju bland det bästa som finns men ibland blir man lite gnällig över att man skaffat sig det här intresset eller vad man nu ska kalla det. Eller skaffat sig? Det bara BLEV ju så. För hur skulle det va om man inte ritade alls? FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT är svaret.

Jag längtar väl efter färg bara. Redan när jag börjar skissa föreställer jag mig hur jag börjar färglägga bilden… För då är bildens upplägg klart! Då behöver man ”bara” fundera över val av färger. Skönt.

Den här bilden är väl egentligen helt irrelevant. Men jag ser ju glad ut i alla fall!

DATE25th september, 2011

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se