Övergångsperiod

Har inte riktigt haft lust att göra något de senaste dagarna, och inte fått något vettigt gjort heller. Det är ju något av en övergångsperiod nu när skolan är nästan slut och jag börjar jobba lite nästa vecka. Det ska bli så skönt, det kryper verkligen i kroppen efter att få göra något. Den här terminen har överlag varit lugn så det ska bli fint att börja jobba. Så som det brukar kännas den här tiden på året. Efter några veckor har jag väl ledsnat ;-) Men jag kommer vara lite mer ledig den här sommaren i alla fall, jag ska jobba varannan vecka, och extra långa dagar istället. Blir intressant att pröva hur det funkar.
 
Jag har inte haft särskilt mycket träningsmotivation heller. Tog en veckas uppehåll och tänkte att det kanske skulle kännas roligare sen. Friskis har ju skurit ner väldigt mycket på gruppträningspassen nu de senaste veckorna också när sommaren närmar sig så jag har inte alltid kunnat gå på de pass som jag brukar. Men ikväll efter att jag pratat med Cilla blev jag motiverad att springa lite så jag tog mig ut till Hemlingby och avverkade 6 km trots att det regnade. Det var jättejobbigt men skönt samtidigt. Jag har mest gått på skivstångspass under våren så konditionen är det väl lite så där med…
 Så grönt och härligt!
En dag förra veckan när jag låg ute på bakgården i solen.
I lördags åkte Andreas och jag till Bönan och hade lite picknick där. Det var helmysigt och jag solade mina bleka fötter.

DATE4th juni, 2013

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se