Min första utställning

Jag går ju sista terminen på serie- och bildberättarprogrammet nu och ska därför arbeta med ett valfritt projektarbete under vintern/våren. Jag har valt inriktningen bildberättande och mitt projektarbete kommer att resultera i en utställning på galleri Fäktargubben i Mariehamn, på Åland i april och just nu håller jag på att skissa inför det! Tanken är att det ska vara bilder främst för barn men även vuxna. Det känns jättespännande, jag har inte haft någon egen utställning förut. Känner míg riktigt peppad och lite nervös. Det känns som om det passar mig att jobba mot ett bestämt mål och med lite tidspress.

Mina dagar kommer väl att se ganska likadana ut nu så det är inte så mycket att säga om det. Och det är så tråkigt att visa skisser här. Men jag lär väl skriva lite om arbetsprocessen antar jag. Jag ska skissa ännu nästa vecka och en bit in på följande har jag tänkt, vet inte riktigt hur mycket tid jag kommer att behöva.

Jag var ensam i lilla ateljén idag. Det har mest varit 2,5:or som suttit där (dvs de som läst en extra termin) men de har ju slutat nu så då blir det lite tomt. Men du gör väl mig sällskap snart, Robin? :-)

Träffade i alla fall Sara, Jenny, och Johan som håller på att göra en fantastiskt fin animation, ta och kika in på hans blogg för att se delar av den.

I morgon åker jag till Åland, stannar några dagar. Men först via Stockholm. Ska köpa lite ritpapper och sånt, igen.

DATE2nd februari, 2012

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se