Kreativt flow…

Ni vet, ibland när man sysslar med någon form av skapande verksamhet så kommer man in i ett sorts flow. Så är det ofta med mig och målandet. Visst är det mysigt att sitta och måla en liten stund också men de där gångerna när man sätter igång och kan inte sluta och blir så inne i det att plötsligt är det kväll och man har inte ätit på jag vet inte hur länge… och just ja, skulle ju handla, träna och…också. När man glömmer bort allt annat. Det går inte att beskriva känslan men den är verkligen oslagbar.
 
Har ett litet samarbetsprojekt på gång sen ganska lång tid tillbaka och inte vet jag om det kommer att leda någon vart…. 
 
Men oavsett vart det leder så är ju processen väldigt rolig. Precis som förra våren, jag tecknade och målade massor, och även om det sedan tog stopp och stannade av, så kändes det ju på intet sätt bortkastat. Verkligen inte!! Aldrig mår jag så bra som med penseln i handen och så är det väl bara.  
 
Det har på något vis blivit svårt för mig med tecknandet om jag inte har något mål med det hela. Det kanske låter tråkigt att vara så målinriktad… Men det gör mycket för inspirationen och disciplinen. Jag längtar nu och då (”skaparmässigt”) tillbaka till vårvintern när jag arbetade med mitt examensarbete från serie- och bild. Aldrig har jag målat så många bilder på så kort tid, som när jag hade utställningen som morot. 
 
Men ännu mer längtar jag ju framåt – om framåt någon jäkla gång kunde innebära att jag fick göra mer av det här…
 
  
 
 

DATE2nd juni, 2014

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se