Funderingar

Måste påminna mig själv om att ta en paus i tecknandet emellanåt och sträcka på mig. Annars gör sig istället ryggen påmind genom att göra ont. Men det där med pauser stör koncentrationen tycker jag. När jag är inne i något så vill jag göra bara det och inget annat. Samtidigt som man kanske skulle orka längre och få ett bättre resultat om man pausade ibland, jag vet inte.

Kanske lite ovant att sitta ner så mycket också. På mitt sommarjobb har jag stått och gått för det mesta.

Och på tal om ont så har jag haft någon sorts febersläng nu i helgen. Det känns mycket bättre idag än igår men termometern visar ändå högre än vanligt. Jaja. Jag har hållit mig mest hemma. Känns som om vi börjar mer ”på riktigt” i skolan nu inkommande vecka så att bli sjuk passar inte riktigt. Men när passar det egentligen…

Förresten, till något helt annat! Minns ni böckerna om Nasse? Nasses taxi och Nasse hittar en stol av Sven Nordqvist. Googlade runt lite grann och fick veta att det gjorts en animerad TV-serie om honom. Med 39 avsnitt tror jag det var. Är det inte fantastiskt när man gör såna här upptäckter? Här är en länk!

Bilden googlade jag fram och den tillhör ju Sven Nordqvist såklart.

DATE4th september, 2011

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se