Ett par dagar till

Har jobbat lite strödagar nu efter julen, ganska lagom mycket, idag var jag ledig, träffade Julia en sväng på stan. Jag ska jobba i morgon till och sen åker jag tillbaka till Gävle på lördag. Jag har haft en bra julledighet och nu ska det bli skönt att återvända till vardagen igen. Har inte skrivit så mycket på hemtentan som jag hade tänkt, men äh, det fixar sig. Nu när det är nytt år känner jag någon sorts ny energi, jag vill skapa och måla, träna, sticka klart min tröja och sy om kläder… Inga nyårslöften men några mål kanske skulle vara bra att sätta upp?

Ikväll var mamma och jag och kikade på en utställning på Ålands museum, eller det var en del av marthornas utställning, prints av Inge Lööks illustrationer. Det var riktigt inspirerande!! Smygfotade en av bilderna. De var sålda allihop. Synd!

Vi hörs när jag är i Gävle. Kanske jag även skulle kunna få lite ordning på bloggandet då om jag kommer igång med lite måleri och pyssel igen. Har hört från flera håll att det varit lite väl tyst här.

Puss och kram!

DATE3rd januari, 2013

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se