Bra dag

Ah, idag var en mycket bättre dag än i fredags. Har suttit lite för många timmar med en jobbig perspektivteckningsuppgift den här helgen. Men nu är den klar och även en annan grej som ska in i morgon. Det finns ju verkligen ingenting roligt med att rita med linjal. Men allt kan ju inte vara roligt som mamma säger. Vilken himla tur att det mesta i skolan faktiskt är roligt då. Jag har det ju ändå himla bra som får göra såna här grejer dagarna i ända. Det är nästan lite knasigt.

Idag har jag dessutom diskat en massa disk, fixat matlådor och dammsugit. Haha, löjligt kanske men jag mår alltid så bra efter såna här dagar.

Jaja, det var det. Lite mer eget tecknande kanske jag gärna hade hunnit med men man kan inte få allt. ;-) Nu ska jag inte börja tänka på de saker jag inte gjort idag. Just de här skoluppgifterna känns inte som bloggmaterial så det blir inte intressantare än så här idag. Plötsligt har vi faktiskt en hel del att göra i skolan. Det känns bra, så ska det ju vara. Måste börja strukturera upp mina dagar mer. Pepp på det!!

I morgon någon sorts möte och en föreläsning. Nu god natt!

DATE20th mars, 2011

AUTHORMalin Enros

CATEGORIESAllmänt , Från malinenros.blogg.se